Binotic

Tarjoamme lohkoketjuihin ja kryptovaluuttoihin liittyvää konsultointia, analyysejä, sekä koulutusta.

Lue lisää

Binotic Oy:stä

Olemme tutkineet kryptovaluutta-skeneä vuodesta 2013 lähtien ja onnistuneet luomaan kattavan verkoston huippuosaajia useilta alan osa-alueilta.

Tämän pohjalta voimme kertoa, että oman tutkimuksen tekeminen on ehdottomasti paras tapa oppia, mutta koska aika on rahaa, olemme valmiita tarjoamaan sinulle oikoteitä informaatioon, käteviä vinkkejä, sekä tarvittavia yhteystietoja, jotta voit keskittyä muihin asioihin.

Tarjontaamme kuuluu pääasiassa yksityishenkilöiden ja yritysten konsultointi tai koulutus, joko netin välityksellä tai paikanpäällä.

Mikäli tarvitset apua tai haluat lisätietoja, ota yhteyttä.

Pyrimme aktiivisesti osallistumaan eri projektien testaukseen ja kehitykseen, sekä yhteisön opastamiseen. Tuotamme myös maksuttomia opetusvideoita, sekä podcastejä yhdessä muiden alan toimijoiden kanssa, mukaanlukien Konsensus Network ja World Crypto Network. (Linkkejä alla)


Nikon ja Rafen ToxiCast


Videoita tulossa pian!
BTC

Henkilöt

Binotic Oy:ssä mukana:

Rafael

Rafael Eronen

Perustaja, CEO

Konsensun Networkin sisällöntuottaja ja Blockchain Forumin hallituksen jäsen. Erikoistunut kryptovaluuttoihin, peliteoriaan ja kannustusmalleihin.

Aleksi

Aleksi Meldo

Ohjelmisto- ja suunnitteluasiantuntija

Kokemusta tuote- ja ohjelmistokehityksessä, sekä UI/UX suunnittelussa. Erikoistunut lohkoketjuohjelmistojen kehittämiseen.

Yhteistyössä

Teemme yhteistyötä näiden yritysten ja verkostojen kanssa:

Konsensus Network
Prasos
BCF
WCN
Nodl
Wasabi Wallet