Binotic

Tarjoamme lohkoketjuihin liittyvää konsultointia ja muita palveluita.

Lue lisää

Binotic Oy:stä

Binotic Oy on yritys joka tarjoaa monia erilaisia palveluita niin yrityksille kuin yksityishenkilöille kaikenlaisissa kryptovaluuttoihin liittyvissä asioissa. Olemme olleet kryptovaluuttaskenessä vuodesta 2013 ja olemme luoneet suuren asiantuntijaverkoston tällä alalla.

Me teemme myös live streameja ja maksuttomia opetusvideoita kryptovaluuttaaiheesta moniin Youtube kanaviin, mukaanlukien Konsensus Network ja World Crypto Network.

BTC

Palvelumme

Tässä muutamia Bitcoiniin ja lohkoketjuihin liittyviä palveluitamme:

OPETUS

Järjestämme opetus seminaareja laaja-alaisesti kryptovaluuttoihin liittyen, esimerkiksi Bitcoin ja Ethereum. Tällä hetkellä tarjoamme kahta erilaista opetuspakettia, yksi joka on suunnattu niille, joille tämä on ihan uutta ja toinen jossa opetamme edistyneemmille ja jo hieman alan perusteista tietäville.

Älyraha 2019

YHTEISÖN MANAGEROINTI

Tarjoamme yhteisön managerointia ja tiedotusta useilla eri alustoilla ja forumeilla.

Analysoimme asiakkaan ja hänen palvelunsa ja jos ideologiamme vastaavat toisiaan, voimme toimia avunantajina sovitulla alustalla. Opiskelemme yrityksenne perusteet ja autamme ihmisiä saamaan vastaukset heidän kysymyksiinsä. Tiedotamme yhteisöjä tärkeistä ja mielenkiintoisista muutoksista palveluihin ja uudistuksiin, kun niitä tulee.

HENKILÖKOHTAINEN KONSULTOINTI

Tarjoamme askel askeleelta ohjeistusta monista krypto aiheisista ohjelmistoista ja laitteista videokonferenssien välityksellä. Saatavana niin yrityksille kuin yksityisille.

PELITEORIOITA JA KANNUSTINMALLEJA

Meillä on laaja kokemus erilaisista kannustinmalleista ja peliteoriasta. Tutkimme projektisi ja tarjoamme sinulle mahdollisia parannusehdotuksia/kehityskohteita.

ANALYYSIT JA RAPORTOINTI

Olemme olleet kryptoalalla vuodesta 2013 ja tiedämme asian jos toisenkin markkinoista. Tarjoamme projektianalyyseja, sekä raportteja kryptovaluuttoihin liittyvistä asioista.

LOHKOKETJUJEN KEHITYS & DAPP TYÖPAJAT

Ethereum DApp:n kehitys ja muut alustat. Voimme myös järjestää työpajoja lohkoketjukehittämiseen liittyen.

Henkilöt

Binotic Oy:ssä mukana:

Aleksi

Rafael Eronen

Perustaja, CEO

Konsensun Networkin sisällöntuottaja ja Blockchain Forumin hallituksen jäsen. Erikoistunut kryptovaluuttoihin, peliteoriaan ja kannustusmalleihin.

Aleksi

Aleksi Meldo

Ohjelmisto- ja suunnitteluasiantuntija

Kokemusta tuote- ja ohjelmistokehityksessä, sekä UI/UX suunnittelussa. Erikoistunut DApp:n ja lohkoketju ohjelmistojen kehittämiseen.

Opetus

Älyraha 2019


Mitä tapahtuu, kun perinteisen finanssialan ja älyrahan kovimmat kasvot kerääntyvät saman katon alle?

Helsingin Valkoisessa salissa kokoontuu joukko eri alojen huippuammattilaisia mm. tekoälyn, fintechin, taloustieteen ja ohjelmistokehityksen saroilta.

Tule mukaan oppimaan älyrahasta, jonka luomasta potentiaalista Suomi on nykyisellä regulaatiolla jäämässä paitsi ja pohtimaan mitä pitäisi tehdä, jotta pääsemme näyttämään kansakuntamme parhaat puolet kehityksen keihään kärjessä.

Älyraha 2019

Yhteistyössä

Teemme yhteistyötä näiden yritysten ja verkostojen kanssa:

Konsensus Network
Prasos
BCF
WCN
Nodl